Kurser

Kurser Bromma Stockholm


Zonterapi för hemmabruk

Du får lära dig de viktigaste zonerna och meridianpunkterna i fötter och öron, så att du på ett enkelt sätt kan hjälpa dig själv och dina nära att må bättre. Zonterapi är en fantastisk självhjälp!

Kursen är 3-6 timmar och kan skräddarsys efter behov.Qi Gong - Biyunmetoden

Qi Gong betyder energirörelse, och är en blandning av stillhet, koncentration och mjuka rörelser. Syftet är att skapa och återskapa balans i kroppen, så att den läker sig själv.


Biyunmetoden räknas till medicinsk Qi Gong, och erkända medicinska effekter är bl.a. bättre sömn, minskad värk, mjukare leder och blodtrycks-reglering. Qi Gong gör oss medvetna om var våra spänningar och obalanser främst sitter, vilket ökar vår kropps-kännedom och självläkning. 


Jichu Gong är det första steget i Biyunmetoden, den öppnar kroppens energikanaler och mjukar upp lederna. Jichu Gong består av 15 övningar från fot till huvud och tar ca 30 minuter att genomföra.  Bäst resultatet uppnås om du gör detta dagligen.


Kursen är 10 timmar och är uppdelad på 2-10 ggr.

Möjligheten finns också att få individuell undervisning.

Till hjälp finns en instruktions-CD och en bok.Linus Friskvård Spångavägen 139 • 168 57 Bromma • linus@linusfriskvard.se

Massage och Zonterapi i Stockholm