Kurser
Linus Friskvård - Zonterapi Stockholm

Kurser Bromma Stockholm


Zonterapi för hemmabruk

Du får lära dig de viktigaste zonerna och meridianpunkterna i fötter och öron, så att du på ett enkelt sätt kan hjälpa dig själv och dina nära att må bättre. Zonterapi är en fantastisk självhjälp!

Kursen är 3-6 timmar och kan skräddarsys efter behov.Qi Gong - Biyunmetoden

Qi Gong betyder energirörelse, och är en blandning av stillhet, koncentration och mjuka rörelser. Syftet är att skapa och återskapa balans i kroppen, så att den läker sig själv.


Biyunmetoden räknas till medicinsk Qi Gong, och erkända medicinska effekter är bl.a. bättre sömn, minskad värk, mjukare leder och blodtrycks-reglering. Qi Gong gör oss medvetna om var våra spänningar och obalanser främst sitter, vilket ökar vår kropps-kännedom och självläkning. 


Jichu Gong är det första steget i Biyunmetoden, den öppnar kroppens energikanaler och mjukar upp lederna. Jichu Gong består av 15 övningar från fot till huvud och tar ca 30 minuter att genomföra.  Bäst resultatet uppnås om du gör detta dagligen.


Kursen är 10 timmar och är uppdelad på 2-10 ggr.

Möjligheten finns också att få individuell undervisning.

Till hjälp finns en instruktions-CD samt en pedagogisk bok, båda är lätta att följa.Pensionärsgympa

Gympa är välgörande för både kropp och själ; kroppen får rörlighet, styrka, kondition, balans och koordination, och själen får musik, skratt och samvaro! Mot slutet av gympapasset stretchar vi igenom alla stora och små muskler som vi vill hålla starka men avslappnade.


Min gympagrupp tränar varje torsdag kl 14.00-15.00 i Tekniska Nämndehusets gymnastikhall, Klamparehallen.

Du är varmt välkommen att vara med, anmäl dig nu idag!


Linus Friskvård Spångavägen 139 • 168 57 Bromma • linus@linusfriskvard.se

Massage och Zonterapi i Stockholm